Velkommen til Oslo i oktober:

NTFs landsmøte og Nordental 2003

Så er det nok en gang landsmøte i Oslo. Hovedstaden byr på seg selv, hvilket innebærer et utall av muligheter for de fleste og på de fleste områder! NTF byr på sin side på tre dager med spennende fagprogram i inntil fem parallelle saler, et sosialt program som i år er noe utradisjonelt og en dentalutstilling der fristelsene kommer til å stå i kø for den kjøpelystne. Egentlig er det ganske imponerende at vi år etter år kan gjennomføre dette kjempearrangementet, med ca 1/3 av de yrkesaktive tannlegene og dertil et stort antall fra de andre yrkesgruppene i tannhelseteamet som deltakere.

Målgruppe

Landsmøtet er først og fremst tannlegenes møtested. Men også tannhelsesekretærer, tannpleiere og tannteknikere vil ha stort faglig utbytte av både fagprogram og utstilling.

Fagprogam

Åpningen av Landsmøtet finner sted torsdag kl 1000 som vanlig. NTFs informasjonsmøte likeså på fredag morgen kl 0900. Men også i år har vi tillatt oss en tjuvstart. Onsdag 8. oktober arrangerer NTF i samarbeid med ulike sponsorer kurset «Implantatbehandling:

Pasientens beste – tannlegens ansvar». Bredden i fagprogrammet er stor nok til å kunne tilfredsstille selv den mest kresne. Programmet strekker seg fra det beste vi har i odontologi. Fredag er dagen for tannhelsesekretærer som foregår på Sentrum Scene. Forøvrig er selvsagt hele fagprogrammet åpent for alle påmeldte – uansett yrkeskategori.

Kursgivere

Over 60 høyt kvalifiserte foredragsholdere fra inn- og utland stiller sin fagkompetanse til DIN disposisjon. Det er bare å ta for seg fra den faglige bufféten som serveres. Komponer din egen meny og nyt den med det tilbehøret du synes passer best for anledningen. Ta hva du vil og så mye du vil – det koster ikke mer uansett!

Erfaringsmessig er det nødvendig å gi de internasjonale foredragsholderne litt mer drahjelp enn de skandinaviske for å fylle opp møtesalene. Fagnevnden kjenner disse som særdeles dyktige fagpersoner, derfor er de invitert til Landsmøtet 2003. For å gi DEG mulighet til å bli bedre kjent med disse foredragsholderne kommer vi til å bruke spalteplass på å fortelle om dem i senere numre av Tidende og på NTFs nettsted/Etterudanning/LM.

Sosialt program

Kamerataften – Landsmøtets store sosiale evenement som går av stabelen torsdag kveld. Vi har i år valgt å endre på formen fra i fjor – årets fest vil bli noe utradisjonell uten kullbord, men vi håper at det kan bli kulltreff og gjensynsglede for både veletablerte og nyetablerte i tannhelsefaget. Aftens tema er afrikansk, maten og rytmen trenger ikke noen presentasjon – den vil du føle både i og på kroppen. Det kommer også til å svinge skikkelig (i Sonja Henie Ballroom) fra vårt kjente og kjære tannlegeband. For deg som gjerne vil kunne snakke med – og høre på – venner og kjente, er det mulighet for det utenfor Sonja Henie Ballroom.

Landsmøteballet finner sted fredag kveld på Grand Hotell. Her blir det kulturinnslag med Kåre Conradi og danseoppvisning . Vil du prøve dansefoten etter 4 retters middag, kan du svinge deg på gulvet til eggende rytmer og smektende toner utover kvelden og natten. Litt mer stil her enn på Kamerataften, det synes vi hører med. Oslofesten bør du absolutt ikke gå glipp av!

Lunsj – Forhånsbestilt lunsj serveres alle dager i Radisson SAS Plaza Hotel. I tillegg blir det et mer uformelt serveringsalternativ i Oslo Spektrum.

Nordental

Nordental er uten sammenlikning Norges største dentalutstilling, og aller størst og flottest er den når den er i Oslo. Alle de sentrale leverandørene av utstyr og tjenester rettet mot tannhelseteamet deltar. Utstillingen er i skrivende stund nesten fulltegnet. Vi kan love en fyldig og omfattende utstilling. Skal du kjøpe nytt utstyr i år? Sett av god tid. Gjør avtaler med dine leverandører. Få med deg interessante demonstrasjoner og nyheter, presentert av erfarne leverandører som borger for god kvalitet og den beste sevice.

Tid

Torsdag 9. – lørdag 11. oktober 2003

Sted

Oslo Spektrum, Radisson SAS Plaza Hotel Oslo og Sentrum Scene.

Påmelding

Det endelige programmet vil bli presentert i Tidende nr. 10 med utgivelse 6. august. Påmeldingsfristen vil være 25. august som i tidligere år.

Forespørsler kan rettes til NTFs sekretariat v/landsmøtekonsulent Sissel Dahl, e-post sissel.dahl@tannlegeforeningen.no eller tlf. 22 54 74 14.