Stilling ledig

Tannhelsetjenesten

Vi søker medarbeidere som er villige til å tenke nytt og utradisjonelt for å ivareta de tradisjoner og resultater som er oppnådd. Vårt øns­ke som arbeidsgiver er å gi ­våre ansatte et arbeidsmiljø med muligheter til faglig utvikling, ut­ford­ren­de arbeidsoppgaver og anledning til selv å kunne påvirke sin inntekt.

Tannhelsetjenesten i Østfold har ca 50 tannlegestillinger og 22 tannklinikker og er inndelt i 5 distrikter. Arbeidet omfatter be­hand­ling av ­alle de prioriterte grupper i «Lov ­om tannhelsetjenes­ten».

Følgende stimuleringstiltak er innført: Stabiliseringstillegg og «per-capita»-tilskudd for ekstrapasienter ut­over en fastlagt norm. I tillegg er det bonus av inntekt fra førs­te pa­sient for be­hand­ling av ordinært betalende klientell og leie av tannklinikk til privat praksis er også mulig. Etterutdanningstilbudet er øket ve­sent­lig de siste årene og det er innført fleksible arbeidstids­ordninger. Tannhelsetjenesten bruker databasert journalsystem.

Vi søker overtannlege til Moss tannhelsedistrikt

Det er ledig stilling som overtannlege i Moss tannhelsedistrikt fra 1. august i år. Arbeidssted vil ­være Moss tannklinikk, en tiltalende klinikk som ligger sen­tralt i byen.

Dis­trik­tet omfatter 4 kommuner, til sammen 52 000 innbyggere. Det er 4 klinikker, p.t. 9 tannhelseteam og 1 tannpleier.

Overtannlegen er administrativ og faglig leder for distriktet. Arbeidstiden er delt mel­lom ledelse/administrasjon og klinisk virksomhet.

Det vil ved ansettelsen bli lagt vekt på:

  • erfaring fra offentlig tannhelsetjeneste

  • videreutdanning innen ledelse/administrasjon, samfunnsodontologi ­eller annen relevant helsefaglig utdanning, samt erfaring med ­data

  • lederegenskaper og samarbeidsevner.

For stillingen:

Ny tuberkulinattest må leveres før tiltredelse. Den som blir tilsatt må kunne uttrykke seg tydelig og lett for­ståe­lig på norsk/skandinavisk. Lønn etter avtale.

Opp­lys­nin­ger ­om stillingen fås ved henvendelse til fylkestannlege Kari Brandal Backe på tlf. 69 13 90 40. E-mailadr.: karbac@ostfold-f.kommune.no

Søknad med kopier av vitnemål og attester sendes: Fylkestannlegen i Østfold, Sandtangen 85, 1712 Grålum. Søknadsfrist 5. ­juni 2003

Assistenttannlege søkes

til forholdsvis respektabel praksis i ­Bodø. Opus/digital rtg./digital OPG/ 5 Flex uniter/ 3 tannleger. Vi søker yng­re kollega med lyst sinn. ­Om nødvendig gis innføring i Vett og Uvett.

Tannlege Rolv E. Præsteng as, v/Rolv ­Præsteng tlf. 75 52 20 44. Storgaten 1b, 8006 Bodø. www.snehvit.com

Assistenttannlege søkes

Vikariat; fulltid ­eller deltid i koselig, moderne, privat praksis. Beliggende i Gamlebyen i Oslo, i kontorfellesskap med annen tannlege og med egen tannlegesekretær. Ca. 6 mnd. Vikariat, med mulighet for forlengelse i deltidsstilling. Tiltredelse medio sept. 03. Kontakt: tlf. 22 19 56 31 / 91 83 19 44.

Assistenttannlege/tannpleier

søkes til privatpraksis i Førde, Sogn og Fjordane, fra aug. 03 i ett år pga. svangerskapspermisjon. Full- ­eller deltidsstilling. Mulighet for videre en­ga­sje­ment også etter dette. 4 uniter, Dentica og digitalrtg. Godt arbeidsmiljø og trivelige assistenter. Tlf. 57 82 00 20 man.–fre. 0800–1600.

- Det odontologiske fakultet

Forskingsleiar (professor) ved Senter for klinisk odontologisk fors­king

Senter for klinisk odontologisk fors­king er ei ny forskingseining ved Det odontologiske fakultet. Senteret si oppgåve er å styrke og katalysere den kliniske forskinga ved fakultetet. Senteret skal ­vere eit knutepunkt og ha ein servicefunksjon i dette arbeidet. Vidare skal senteret ­vere eit rådgjevande organ, som skal yte støtte til prosjekt og medverke til sam­arbeid mel­lom ulike prosjekt, forskingsgrupper og einingar slik at forskingsaktiviteten stimulerast i retning av aktuelle prioriterte emne. Senteret skal også ini­tiere og drive fram eigne forskingsprosjekt, samt medverke til rekruttering til vitskapelege stillingar ved fakultetet.

I samband med at fakultetet har fått tilsegn ­om økonomisk støtte til klinisk odontologisk fors­king frå Noregs forskingsråd, er det nyleg vedteke at ein no skal prioritere følgjande emne: oral slimhinnepatologi, kraniofacial utvikling og funksjon, biomaterialer, helseåtferd og orale infeksjonar.

Vi søkjer med dette etter ein forskingsleiar (professor) til senteret. Forskingsleiaren vil spele ei nøkkelrolle i senteret si daglege drift og strategiske utvikling. I tillegg til brei fagleg bakgrunn og toppstillingskompetanse, er det naudsynt med vidsyn, samarbeidsevne og leiareigenskapar.

Fullstendig utlysningstekst og ein stillingsomtale med nærare presisering av ansvarsområde, særlege plikter og ­andre tilhøve som det vert lagt vekt på ved tilsetjinga finn ein under «Nyheter og aktuelt» på http://www.uib.no/odfa

Utfyllande opplysningar ­om stillinga kan ein få ved å vende seg til dekanus Magne Raadal tlf. 55 58 65 74, e-post: magne.raadal@odont.uib.no eller prodekanus Vidar Bakken tlf. 55 97 46 24, e-post: vidar.bakken@odont.uib.no.

Søk­nad sendast til Det odontologiske fakultet, Universitetet i Bergen, Årstadveien 17, 5009 Bergen, innan 20. ­juni 2003.