Stilling ledig

Bærum

Assistenttannlege søkes på heltid til praksis sentralt beliggende i Bærum. Mulighet for senere overtakelse. B.mrk. 3 – 2/03.

Vikar søkes – MOLDE

Ønsker vikar i sommer, helst juli. (Jazzfestival ca. 15.07!) Gode vilkår i veletablert, moderne praksis. Arbeidsmengde etter ønske.

Tlf. 71 25 40 59/97 54 22 71.

UNIVERSITETET I BERGEN

Stipendiat (universitetsstipendiat)

Inntil 4 stipendiatstillingar er ledige ved Det odontologiske fakultet.

Ein vil vurdere redusert stillingsbrøk (50 %), dersom ein ysnkjer å kvalifisere seg til dobbeltkompetanse (doktorgrad og spesial-/spesialistutdanning). Ltr. 37/44 ev. 39/46 eller 47.

Søknadsskjema og nærare opplysningar kan ein få ved å vende seg til Det odontologiske fakultet, tlf. 55 58 65 55. Søknadsfrist: 15.02.2003.

Fullstendig utlysing i Norsk lysingsblad nr. 20 for 24.01.2003 eller Internett: http://www.uib.no/stilling

Hedmark fylkeskommune

Tannhelsetjenesten i Hedmark har 53 stillinger for tannleger, 27 tannklinikker og er delt inn i 5 distrikter. Vårt personell behandler alle kategorier pasienter.

Øst-Hedmark tannhelsedistrikt

Vi har ledig stilling som tannlege i Åsnes. Arbeidssted vil være Åsnes tannklinikk. Klinikken ligger på Flisa i hjertet av Solør, og er helt ny med moderne utstyr og digital røntgen. Det kan bli aktuelt med ambulering i distriktet.

Lønn etter avtale.

Opplysninger om stillingen ved overtannlege Claes Næsheim, tlf. 62 43 51 70.

Se utlysing i NTFs Tidende nr. 2 eller www.tannhelsetjenesten.no eller våre hjemmesider på www.tannhelse.hm.no

Tiltredelse skjer på vilkår og med plikter som følger de til enhver tid gjeldende lover og instrukser samt tariffavtale. Telefon for tannlege tilstås med dekning etter reglement.

Alle våre klinikker har moderne utstyr og bruker journalprogrammet OPUS. Digital røntgen er innført ved 9 av 27 klinikker. Vi arbeider for å gi våre arbeidstagere faglige utfordringer, systematisert etter- og videreutdanning samt fleksible arbeids- og lønnsforhold. Bonusavtale er innført fra 01.01.02.

Søknad med bekreftede kopier av vitnemål og attester sendes Fylkestannlegen i Hedmark, Furubergv. 201, 2316 Hamar innen 21.02.03

Tannlegeassistent – Bergen

Tannlegeassistent søkes en til to dager i uken til travel privat praksis i Bergen. Erik Barman, Olav Kyrresgt. 45, 5014 Bergen. e-mail: erikbarman@runbox.no

Tannlege søkes til Dentalia

Da vi utvider tilbudet ved våre klinikker i Asker og Bærum har vi ledig stilling som tannlege 5 dager per uke. Tiltredelse februar/mars 2003.

Dentalia er en sammenslutning av flere tannklinikker, hvor du blir en del av et aktivt tannmedisinsk miljø.

Vi ønsker oss en dyktig og serviceinnstilt allmennpraktiserende tannlege, med initiativ og allsidig erfaring. Du bør ha høy integritet, være entusiastisk, kvalitetsbevisst og ha god kommunikasjonsevne.

Søknad sendes til: nina.gullaksen@dentalia.no

eller Dentalia Holding AS, Vollenvn. 1, 1390 Vollen.

Kontaktperson: Tannlege Carl-Henrik Gullaksen, mobiltlf. 911 45 800.

Experienced Dentist Required For Nordic Dental Clinic Limited, Dar es Salaam, Tanzania

Remuneration: On percentage of patients to be treated.

Position: Ideal for candidate seeking semi – retirement.

Please apply in confidence enclosing copies only of qualification certificates and testimonials.

Mr. Bharat Ruparelia, c/o Nordic Dental Clinic Limited, P.o. box 397, Dar es Salaam, Tanzania.