Folk i forbifarten

Svein J. Hoel

Utstiller, Astra Tech AS

Dette har vært et hektisk landsmøte med mye trykk på utstillingen. Min opplevelse er at de besøkende har vært godt forberedt, noe vi merker ved at de har kommet med gode og konkrete spørsmål. Jeg tror mye av dette kan skyldes forkurset om implantater, som trakk masse folk, og som jeg vil fremheve som spesielt positivt i år. Jeg har vært med på Nordental siden 1990 og synes generelt at jeg merker en utvikling i retning av at landsmøtedeltakerne er blitt mer bevisste enn tidligere.

Tone Høydal Forsmo

Tannhelsesekretær, Mosjøen

Dette har vært et fint landsmøte, synes jeg. Det var veldig greit å få fagprogrammet vårt konsentrert på én dag. Ikke alt var like interessant for meg, men jeg vil gjerne fremheve han som var vår siste foredragsholder, Erik Stensrud. Han var helt suveren. Det sosiale er også viktig når vi drar til Oslo på landsmøte. I år er vi en gjeng på 10–12 stykker som har hatt det kjempegøy. Vi har blant annet vært på karaokebar for første gang! Det var virkelig moro med modige folk på scenen, og mange som var med på allsang. Jeg var ikke oppe selv, men gjør det kanskje neste gang.

Harald Hveem

Tannlege, Odda

Jeg kommer til landsmøtet hvert år, og synes fagprogrammet og utstillingen er like viktige. I tillegg til at jeg setter pris på å møte kolleger. Min vurdering er at det faglige innholdet i landsmøtet var bedre i fjor enn i år. Jeg foretrekker at det er litt mer klinisk rettet og at vi får konkrete tips som vi kan ta med tilbake til egen virksomhet.

Berit Vagle

Tannlege, Skien

Jeg har gjort en større investering på Nordental i år, ved at jeg har kjøpt Opus. Dessuten har kullet mitt feiret 25-års jubileum. To tredjedeler av kullet deltok i feiringen, som nok har vært det viktigste for meg på årets landsmøte. Vi fikk en kjempefin fest på et lugubert sted – akkurat slik vi ønsket det!

Ellen BeateDyvi