Stilling ledig

Volvat Medisinske senter, Vestfold tilhører Volvatgruppen som er landets ledende private helsekonsern. I tillegg til sykehusdrift omfatter Volvatgruppen legesentre, bedriftshelsetjeneste på ulike steder i landet. Vi har Vestfolds største legesenter med allmenn- og spesialistlegeavdeling, operasjonsavdeling, idrettsmedisinsk avdeling med idrettslege og fysioterapeut og kiropraktor, tannlegesenter og reisemedisinsk poliklinikk.

Volvat Vestfold har ledig praksis for:

Tannlege

Vi har god tilgang på pasienter og våre to tannleger ønsker en tredje kollega.

Det er mest ideelt å starte med en delt praksis som bygges ut til full praksis. Det er mulig både med dag- og/eller kveldspraksis.

Vi tilbyr gode vilkår, godt arbeidsmiljø sammen med 50 personer innen ulike helsefag, nye lokaler og godt utstyr. Ut over faglig dyktighet legger vi stor vekt på serviceinnstilling, samarbeidsevne og fleksibilitet. For mer informasjon kontakt ansvarlig tannlege Axel Hopstock 33352166 aho@volvat.no, eller daglig leder Geir Lægreid tlf 33 35 21 29 gla@volvat.no

Søknadsfrist snarest, oppstart av praksis etter avtale

Volvat Medisinske Senter Vestfold

Kjærnåsveien 13, 3142 Vestskogen

ØSTFOLD FYLKESKOMMUNE

Tannhelsetjenesten

Vi søker medarbeidere som er villige til å tenke nytt og utradisjonelt for å ivareta de tradisjoner og resultater som er oppnådd. Vårt ønske som arbeidsgiver er å gi våre ansatte et arbeidsmiljø med muligheter til faglig utvikling, utfordrende arbeidsoppgaver og anledning til selv å kunne påvirke sin inntekt.

Tannhelsetjenesten i Østfold har ca. 50 tannlegestillinger og 23 tannklinikker og er inndelt i 5 distrikter. Arbeidet omfatter behandling av alle de prioriterte grupper i «Lov om tannhelsetjenesten».

Følgende stimuleringstiltak er innført: Stabiliseringstillegg og «per-capita»-tilskudd for ekstrapasienter utover en fastlagt norm. I tillegg er det bonus av inntekt fra første pasient for behandling av ordinært betalende klientell og leie av tannklinikk til privat praksis er også mulig. Etterutdanningstilbudet er øket vesentlig de siste årene og det er innført fleksible arbeidstidsordninger. Tannhelsetjenesten bruker databasert journalsystem.

Vi søker tannlege til Indre Østfold tannhelsedistrikt.

Det er ledig fast stilling som tannlege på Knapstad tannklinikk. Den ligger i Hobøl kommune, ca. 45 km fra Oslo. Klinikken er helt ny og meget tiltalende, og klientellet er godt gjennomarbeidet. Det er gode muligheter for privat praksis.

For stillingen:

Ny tuberkulinattest må leveres før tiltredelse. Den som blir tilsatt må kunne uttrykke seg tydelig og lett forståelig på norsk/skandinavisk. Lønn etter avtale.

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til fylkestannlegen på tlf. 69 13 90 40 eller overtannlege Hans-Arne Melleby, Indre Østfold, tlf. 69 890822.

Søknad med kopier av vitnemål og attester sendes: Fylkestannlegen i Østfold, Sandtangen 85, 1712 Grålum. Søknadsfrist 3. januar 2003

Dentistry in Gambia

1 or 2 associates needed in a modern and well equipped dental practice in a tourist development area. 50 % share of profits. For more information, contact:

Dr. M. George: Office; 00 23 32 17 63 918/919, home; 00 23 32 15 11 444 Or Tannlege Saile Gaye: Home; 00 44 17 06 21 82 55

(after 8 pm). UK.

Sentralt i Hallingdal

Assistenttannlege søkes .Tidspunkt for tiltredelse vinter/vår 03. Moderne praksis, gode inntjeningsmuligheter. Flott friluftsliv. Mer info kan fås på tlf. 97 54 71 70.