Vinterseminar 2001: S01 00 19

Vinterseminar 2001:
Gå til fjellet… og stress ned… med endo!?

 

Fagnevnden inviterer nok en gang både gamle og nye vinterseminarister til fjells: Til Gålå på 930 moh., nær Vinstra, i hjertet av Peer Gynts rike. Der videreføres NTFs tradisjon med vinterseminar på høyfjellet i 2001. Dette gjøres i fast overbevisning om at kombinasjonen fag, friluftsliv og hyggelig samvær i en herlig blanding utgjør et uslåelig konsept.

Etter ønske fra fjorårets deltakere har vi besluttet å starte årets seminar fredag morgen. Vi tilbyr derfor en oppholdspakke på tre døgn med full pensjon f.o.m. middag torsdag t.o.m.lunsj søndag før avreise. Vi regner altså med at de fleste er på plass til middag torsdag kveld og at vi avslutter "vinterens vakreste eventyr" med lunsj sammen på søndag.

 

Fagprogram
Det arrangeres to parallelle fagseminarer, og det er derfor kun mulig å delta på ett av dem.

 

Sted
Wadahl Høgfjellshotell, Gålå

 

Tid
Fredag 2.– søndag 4. februar 2001
Undervisningen foregår til følgende tider:
Fredag 2. februar kl. 0830–1100
kl. 1500–1800
Lørdag 3. februar kl. 0830–1100
kl. 1500–1730
Søndag 4. februar kl. 0830–1100

 

Sportslige aktiviteter
Wadahl Høgfjellshotell ligger midt i Gålå Ski Arena, som har en rekke skiheiser og et variert løypetilbud både for alpinister og turgåere, for veltrente og uøvede, for store og små. Fagprogrammet er tilrettelagt slik at deltakerne får anledning til å benytte segav disse mulighetene. Det tilbys både slalom- og telemarkkurs til spesialpris for deltakere og ledsagere. Dessuten får alle i vår gruppe 20 % på kort i skiheisene. Hotellet har en innbydende svømmehall slik at du kan få deg en dukkert både før og etter dagens faglige innsats.

 

Sosiale aktiviteter
Både fagnevnden og hotellet satser på at du skal trives enten du kommer alene, med ledsager eller med hele familien. På Wadahl finner vi deltakere, ledsagere, kursgivere og -ledere i skjønn forening, både i og utenfor kurssalen, i skibakker og -løyper, i spisesal og dansesal. Lørdag avslutter vi med en kursmiddag med litt mer festivitas enn de øvrige kveldene.

 

Kursavgift
Kr 2500,–

 

Opphold
Kursdeltaker kr 3700,– pr. person
Ledsagere kr 2800,– pr. person (deler rom med kursdeltaker)
I prisen inngår opphold i enkelt- eller dobbeltrom, full pensjon f.o.m. middag torsdag t.o.m. lunsj søndag samt festmiddag lørdag. For kursdeltakerne inngår dessuten bruken av kurslokaler og servering av kaffe/kaker i pausene.

Barnepriser:
Barn 0–4 år i foreldres rom i ekstra seng kr 0,- pr. barn
Barn 4–15 år i foreldres rom i ekstra seng kr 1255,- pr. barn
Barn 0–15 år i eget rom/i "voksen seng" kr 2510,- pr. barn
Prisene er å forstå netto til hotellet. For ordens skyld må vi ta forbehold om prisjustering ved eventuell innføring av moms på hotellrom.

 

Påmelding
Påmeldingsfrist: 13. november 2000

Deltakerantallet er begrenset på grunn av plassen på hotellet. De som melder seg først, har selvsagt størst sjanse til å komme med på vinterseminarene. Vi ber derfor om at påmeldingsfristen blir overholdt. Skulle det melde seg for få deltakere, må vi forbeholde oss retten til å avlyse seminarene.

 

Velkommen
Vi anbefaler deg å ta turen til Wadahl. Du kommer helt sikkert ikke til å angre på det. Velkommen til fjells!

 

 

S01 00 19
Er det noe nytt i endodontien?

Kursets målsetting er å informere tannlegen om ny biologisk viten og om nye teknikker og materialer i endodontien. Utvikling innenfor molekylær biologi har bidratt til forståelse for endodontiske sykdommer og behandling av resistente kasus. Det blir vist flere kasus med behandling av resistent apikal periodontitt i første del av kurset. Den andre delen av kurset vil fokusere på de siste teknologiske hjelpemidler som finnes i dag. Det blir demonstrert hvordan disse apparater og instrumenter kan gjøre krevende endodontisk behandling lettere.

 

Kursgiver
Føsteamanuensis Gilberto Debelian, Oslo

 

Målgruppe
Tannleger

 

Kursplan

  • Ny biologisk viten

  • Nye teknikker og materialer i endodontien

  • Forståelse for endodontiske sykdommer

  • Behandling av resistente kasus

  • Nye teknologiske hjelpemidler