logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Nyhetsarkiv / Tidende får ny distributør

Tidende får ny distributør


Fra og med Tidende nr. 4 som kommer ut 16. april i år vil bladet distribueres med bud til våre lesere, sammen med morgenavisen, gjennom firmaet Mediapost. Det forutsetter selvsagt ikke at Tidendes lesere abonnerer på en morgenavis, men for dem som gjør det kommer Tidende sammen med avisen, eventuelt på dørmatten. 

Mediapost dekker 89 prosent av landets husstander. Finnmark fylke er ikke dekket, og enkelte andre områder med få og spredte adresser er heller ikke med i Mediaposts distribusjonsnett. De av Tidendes lesere som er registrert med postboksadresser i NTFs medlemsregister vil også få Tidende levert med Posten, eller Bring, som tidligere. For de sistnevnte er det mulig å endre adressen i medlemsregisteret til en gateadresse, og dermed få bladet levert med Mediapost, så sant adressen er innenfor distribusjonsnettet. 

Fordelen med å endre adresse fra postboks til gateadresse vil kunne være at bladet kommer på døren kortere tid etter utgivelse enn før – samtidig som foreningen sparer penger på den nye distribusjonsformen. Jo flere som velger bort postboksen, jo større besparelse. 

Vi gjør også oppmerksom på at adresseendringen medfører at all post fra NTF kommer til den adressen det endres til – ikke bare Tidende. Adresseendringen som den enkelte kan gjøre selv på nettet, under Min side på www.tannlegeforeningen.no, kan også meldes til foreningen ved å sende en e-post til endring@tannlegeforeningen.no. 

 Vi håper at leserne som får Tidende på den nye måten blir fornøyd. 


Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.