logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Nyhetsarkiv / God oppslutning om Vestlandsmøtet

God oppslutning om Vestlandsmøtet

305 deltakere er forhåndspåmeldt til kurs og foredrag på Vestlandsmøtet 2010, som startet med et forkurs torsdag 7. januar, og fortsetter med foredrag av nasjonale, internasjonale og lokale krefter fredag 8. og lørdag 9. januar. 

Relativt mange utstillere har også funnet veien til Hotel Norge i Bergen, som har begrenset utstillerplass, og arrangøren forteller at noen fortsatt står på venteliste ved åpningen av møtet. 

Det er også mange, og flere enn vanlig de siste årene, som har meldt seg på den tradisjonsrike banketten fredag kveld, som i år skal være litt løsere i snippen, for den som vil det. 

Vestlandsmøtet 2010, det 69. i rekken, ble åpnet av formannen i Bergen Tannlegeforening, Truls Breyholtz den 8. januar kl. 10.00. Han snakket om lokale forhold i sin åpningstale, og la særlig vekt på viktigheten av tillitsmannsopplæring og rekruttering av nye talenter til tillitsverv. Selv er han resirkulert i vervet som formann, og ble hyllet av sine egne for at han har påtatt seg denne oppgaven, under en middag for foreningsmedlemmer og inviterte gjester i Bergen torsdag kveld.

NTFs president hilste Vestlandsmøtet fra et nasjonalt ståsted. Ved terskelen til et nytt tiår startet han med å skue litt tilbake, før han gjorde rede for NTFs planer fremover.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.