Hva serverer utstillerne?

Nordental fungerer som en sosial arena, og gir mulighet til utstyrsfornyelse og gode varekjøp. Pluss noe å putte i munnen mens man handler. Knoll og Tott har smakt seg frem.

På Nordental serverer mange av utstillerne ulike varianter av mat og drikke. Vi ønsket å se litt på hva man bød på, hvor interessert man var i å beverte sine kunder og hva slags miljø serveringen foregikk i, og vi ville gi utstillerne terningkast etter en totalvurdering. Vurderingen foregikk fra klokken 13.00 på fredag, men vi rakk ikke å besøke alle.

Assist2net bød på nystekte vafler med hjemmelaget syltetøy. Kaffe eller vann som drikke. Personalet på standen var hyggelige, men standen var ikke innbydende nok til at vi var fristet til å slå oss ned.

TERNINGKAST 3

Tandex hadde satt frem to fat med druer. Det meste var spist opp, men stilkene og en del druer lå der fremdeles. Det danske personalet var hyggelig, men det var også alt.

Tandex.

TERNINGKAST 1

DentalSpar serverte kanapeer, kaffe og brus. Det var lite mat igjen da vi kom, men rikelig med drikke. Personalet var meget hyggelig, det samme var miljøet på standen.

TERNINGKAST 4

Dental Care serverte nydelig parmesanost og oliven lekkert anrettet. Det ble servert vann til. Personalet var imøtekommende og interessert og det var lagt fint til rette for at man kunne sette seg ned med en munnfull eller to i ro og mak.

Dental Care.

TERNINGKAST 5

Tannlab bød på et stort halvfullt fat med søtsaker ledsaget av kildevann. Personalet bød egentlig ikke på det de hadde, og standen innbød heller ikke oss til å slå oss ned.

TERNINGKAST 2

Norsk Dental Depot bød på tapas og vin fra klokken 16. Mineralvann og vann var også tilgjengelig. Mange tomme fat møtte oss, men mye påfyll kom etter hvert. Personalet var ekstremt hyggelig og miljøet rundt serveringen var fint fordi «alle» var der.

Norsk Dental Depot.

TERNINGKAST 4

Norsk Orthoform Depot hadde upåklagelig servering: Guyerre (ost), forcaccia (brød) og oliven, hjemmelaget eplekake og kaffe og «eget kildevann». Personalet var veldig hyggelig og miljøet rundt serveringen var bra.

TERNINGKAST 5

Dentalforum topper listen. Nydelig og rikelig med tapas. Rødvin, fatøl eller Farris å drikke. Personalet var svært omsorgsfullt og miljøet ble toppet med et stort flygel som ble vakkert traktert av en ung kvinnelig pianist.

Dental Forum.

TERNINGKAST 6 (med stjerne)

Jacobsen Dental bød på mange sorter is og mange typer kaffe. Serveringen tok litt tid, men personalet var hyggelig og velkledd. Miljøet på standen var litt rotete og innbød ikke oss til å slå oss ned.

Jacobsen Dental.

TERNINGKAST 4

Dental Sør bød på ost, morrpølse og champagne. Det var rikelig av alt på de fleste fat, og personalet viste oss betydelig interesse og anstrengte seg for at vi skulle ha det fint. Miljøet var hyggelig og det var god stemning på standen.

Dental Sør.

TERNINGKAST 5

LIC Scadenta bød på lekre, velsmakende tapas og oliven med relevant drikke til.

I tillegg hadde de en stor kaffebar med allslags kaffe servert med sjokolade til.

Meget velsmakende og levert av et hyggelig personale. Den komfortable sittegruppen gjør denne standen til en fin opplevelse.

TERNINGKAST 6

Artinorway bød på sushi, men her var det bare litt rester igjen, og intet påfyll lot seg oppdrive. Sjokolade-gullpenger ble tilbudt som plaster på såret. Personalet var hyggelig og miljøet på standen diskret og trivelig.

TERNINGKAST 2

Knoll og Tott var gode og mette og slett ikke tørste lenger da alle besøkene var over. Men mange av utstillerne på Nordental har et forbedringspotensial. Vi tror at delikat småmat og litt å drikke vil gjøre slitne utstillingsgjester godt – og det øker helt sikkert salget.

Tekst og foto: Knoll og Tott