Rogaland Tannlegeforening og NTF ønsker i samarbeid med Stavanger Forum velkommen til Nordental 2006!

I samarbeid med NTF og Stavanger Forum ønsker Rogaland Tannlegeforening velkommen til Nordental 2006! Nordental er en viktig del av NTFs landsmøte og Norges største møteplass for dentalbransjen.

På Nordental møtes tannhelsepersonell og alle de sentrale og største leverandørene av produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg deltar en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Utstillingsområdet på vel 3 000 kvm ligger vegg i vegg med Stavanger Forums lokaler der det faglige programmet avvikles. For å sikre oss mot typisk vestlandsvær har vi laget en overbygd gangvei til utstilingsområdet. Fagprogrammet inneholder mange pauser med god tid til å besøke utstillingen.

Stavanger Forum er en erfaren arrangør på så vel konferanser som utstillinger. Deres største arrangement er oljeutstillingen og konferansen Offshore Northern Seas (ONS). Deres kunnskap og erfaring er med på å sikre en flott utstilling med alle fasiliteter.

Åpningstider for Nordental

Torsdag 12. oktober  kl. 0900 – 1700

Fredag 13. oktober   kl. 0900 – 1700

Lørdag 14. oktober   kl. 0900 – 1600

Besøkende

Alle landsmøtedeltakere har gratis adgang til Nordental. I tillegg kan andre interesserte kjøpe adgangskort til kr 150 ved inngangen, messekatalog er da inkludert.

Serveringsfasiliteter

Lunsj serveres fra Food Courts i utstillingsområdet. Der kan det kjøpes mat og drikke som er forberedt av Wilberg i samarbeid med Gastronomisk Institutt. Åpningstidene vil være de samme som for utstillingen.

I tillegg finnes en kafeteria i tilknytting til utstillingsområdet som er reservert for utstillere.

Morgenkaffe

Vi serverer gratis kaffe til alle landsmøtedeltakerne og utstillere fra 0900 – 1000 hver morgen i utstillingsområdet. Nyt en rolig start på dagen, og se utstillingen i litt roligere omgivelser.

Utdeling av prisen for beste stand

Vi har i mange år hatt en hyggelig tradisjon med å kåre Nordentals beste stand. En jury bestående av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, et standbyggerfirma samt arrangør vil i løpet av utstillingsperioden gå rundt og vurdere de ulike standene. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal.

Utdeling av prisen for beste stand på Nordental 2006 vil foregå i Hall C lørdag 14. oktober kl. 1300.

Messekatalog

Messekatalog sendes til alle påmeldte landsmøtedeltakere og utstillere. Den vil inneholde oppdatert oversikt over utstillere, kart over Nordental og produktpresentasjoner.

Velkommen til Nordental 2006 i Stavanger!