Kvinesdal Golfklubb 1. september 2006:

Norsk tannlegemesterskap i golf

Fra venstre: Olav M. Trydal, daglig leder i KVK, Dagfinn Holtan, leder av turneringskomiteen og Pekka Stenhagen, vinner av NM i golf for tannleger 2006.

Siden 1994 har NM i golf for tannleger hvert år samlet et stort antall kolleger til vennskaplig dyst og sosialt samvær. Under ledelse av årets turneringskomite: Dagfinn Holtan, Sandnes, Gaute Kommedal, Stavanger og Pekka Stenhagen, Larvik, ble årets konkurranse avviklet over to dager i Kvinesdal. NM på fredag med påfølgende middag og premieutdelning ble subsidiert av velvillige sponsorer. Lørdag ble «Opus Open» avholdt som en egen turnering.

Klubben tok i mot oss med åpne armer og stilte til vår disposisjon en vakker og utfordrende bane, vennlig administrasjon, resultatservice og «mye» vær. Vi fikk nærmest oppleve en ny værtype på hvert hull, nok et element å ta hensyn til under spillet.

Det er stor enighet om at arrangementet, støttet av NTF, er velegnet til å fremme hyggelig kollegialt samvær. Golf er en av de få sportsgrenene hvor spillere av ulik alder, kjønn og med forskjellig kunnskapsnivå kan spille og konkurrere sammen. Nye kontakter knyttes og trivselsfaktoren er høy.

Derfor oppfordres alle golfende kolleger, spesielt flere kvinner, til å delta i arrangementet. Følg med i Tidende og meld deg på i 2007!

Turneringskomiteen

Resultater

KLASSE A Slag NTFs pokal.

1. Pekka Stenhagen 76 slag

2. Kjetil Kaland 84 “

3. Carl Bjørneboe 87 “

4. Anders Hvoslef 92 “

5. Gaute Kommedal 94 “

6. Pål Rydning 94 “

KLASSE B Stableford. Solidox pokalen.

1. Fartein Fluge 35 p

2. Børge Rannestad 33 “

3. Paul Vågen 33 “

4. Olaf Asbjørnsen 32 “

5. Jan Helge Braut 31 “

6. Paul Taraldsen 29 “