Velkommen til Nordental 2000 – Norges største dentalutstilling!

Velkommen til Nordental 2000 – Norges største dentalutstilling!

 

Dentalutstillingen

Som en sentral og prioritert del av NTFs landsmøte og NTTFs fagsamling i Oslo arrangeres fagmessen Nordental 2000 i Oslo Spektrum. Vegg i vegg med, og under samme tak som foredragssalene, finner du den 4000 kvm. store Utstillingshallen hvor hele utstillingsarealet er på ett plan.

Utstillingen vil i år bli større og mer omfattende enn tidligere, og vi kan røpe at det ligger an til nye og spennende løsninger fra flere av utstillerne. Utstillingen omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering, håndfast handling eller for å overvære innslagene lagt til dentalutstillingen, tror vi Nordental 2000 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. Pauser i fagprogrammet gir alle god tid til å besøke utstillingen.

 

Besøkende

De besøkende på Nordental 2000 vil i hovedsak være deltakerne på landsmøtet/fagsamlingen. Disse har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er landsmøtedeltakere. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til Nordental 2000 er kr 100 og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Ved å besøke utstillingen vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget rasjonell måte. Sett av litt ekstra tid til dette denne gangen.

 

Åpningstider

Torsdag 19. oktober kl. 0900–1700
Fredag 20. oktober kl. 0900–1700
Lørdag 21. oktober kl. 0900–1600

 

Felles morgenkaffe kl. 0900

Start dagen under årets landsmøte med en hyggelig kaffekopp i Utstillingshallen før utstillingen og landsmøtet/fagsamlingen åpner. Her får du anledning til å ta utstillingen i øyesyn i litt roligere omgivelser, samt mulighet til å treffe kolleger og utstillere. Serveringen er gratis og foregår ved informasjonen i Utstillingshallen.

 

Åpning

Nordental 2000 blir åpnet av NTFs president Carl Christian Blich og NTTFs forman Torstein Wremer torsdag kl. 0915. Ole Paus vil kaste ekstra glans over også denne åpningen.

 

Serveringssteder inne i Utstillingshallen

I år vil kafeteriaen i Utstillingshallen bli laget som en fransk kafé. Det vil bli en enkel fransk meny, samt baguetter. Vi forsøker også å få til vinsmaking for publikum. I tillegg vil det være underholdning av pianisten Knut Andre Bjerke ved lunsjtider hver dag.

 

Utdeling av prisen for beste stand

Det vil også i år bli kåret en Beste stand på utstillingen. En jury bestående av representanter fra et standbygger firma, arrangør og tannfaget vil i løpet av utstillingsperioden gå rundt og vurdere de ulike stands, hvordan standpersonellet arbeider og kreativitet i utnyttelse av areal/produkt. Utdelingen av prisen for Beste stand vil foregå fredag 20. oktober kl. 1300 ved informasjonen i Utstillingshallen.

 

Avslutningsseremoni

På avslutningsseremonien vil Morten Rolstad fra NTF og Inger Fjæren fra NTTF si noen avslutningsord, samt overlate stafettpinnen til Bergen Tannlegeforening som vil orientere om NTFs Landsmøte 2001 i Bergen. Det vil bli musikalsk underholdning fra gruppen Seven 4 You.

Bente Roestad viser dukketeater i Utstillingshallen kl. 1500.

Avslutningsseremonien starter lørdag 21. oktober kl. 15.45 ved scenen i Utstillingshallen.

Velkommen!