logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2021 / 4 / FDI-kongressen 2021 blir digital

FDI-kongressen 2021 blir digital

430

På grunn av covid-19-restriksjoner presenterer FDI World Dental Federation, i samarbeid med Australian Dental Association (ADA), for første gang et heldigitalt arrangement som erstatning for den årlige FDI-kongressen. Arrangementet holdes 26.–29. september. Alle foredrag sendes i sanntid og tas samtidig opp. Opptakene blir liggende i 60 dager.

Deltakerne på kongressen vil ha over 200 vitenskapelige sesjoner å velge i, med foredragsholdere fra Afrika, Amerika, Asia, Australia, Europa, Midtøsten og New Zealand. Det er også mulig å stille spørsmål i sanntid.

For mer informasjon, se https://www.fdiworlddental.org/

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.