logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 3 / Estetisk tandvård

Estetisk tandvård

300

Grundbok för allmäntandläkaren

Cecilia Eichenholz Ömo og Hilda Zollitsch

Forlagets egen omtale:

«Estetisk tandvård är en grundbok som vänder sig til tandläkare og tandläkarstudenter med interesse för estetisk tandvård. Förutom ämnen som den viktiga kommunikationen tar boken upp bland annet footografering, färaglära och smile design och beskriver med hjälp av ett antal pateintfall hur man kan lösa olika estetiska utmaningar. Fokus ligger på ett minimalinvasivt arbetssätt.

Estetisk tandvård är ingen egen specialitet i Sverige, men det är möjligt att ackreditera sig inom området genom organisationen Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, SACD eller American Academy og costmetic Dentistry, AACD. Ett särskilt kapitel beskriver kunskapskraven och ackrediteringsprocessen och presenterar ett antal autentiska, godkända ackrediteringsfall.»

Stockholm: Gothia Fortbildning; 2019. ISBN: 978-91-7741-104-8

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.