logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 3 / Aktuell nordisk odontologi 2020

Aktuell nordisk odontologi 2020

298

Forlagets egen omtale:

«Aktuel Nordisk Odontologi bringer ajourførende, korte og letforståelige artikler om klinisk relevante emner for praktiserende tandlæger. Årsskriftet utgives i starten av hvert år og er illustreret. Artiklene er skrevet på dansk, svensk eller norsk. Aktuel Nordisk Odontologi er udgivet af Universitetsforlaget AS.»

I redaksjonen: redaktør Palle Holmstrup, professor, Københavns Universitet, redaksjonssekretær Maria Julie Kvetny, Københavns Universitet. Øvrig redaksjon: Lise-Lotte Kirkevang, lektor, Aarhus Universitet, Gunilla Klingberg, professor, Tandvårdshögskolan i Malmö, Ulla Pallesen, overtannlege, Københavns Universitet, Aida Mulic, seniorforsker, Nordisk institutt for odontologiske materialer (NIOM)

Fra forordet:

«Dette års udgave af Aktuel Nordisk Odontologi er den 45. årgang, hvilket indebærer, at der er udgivet mere end 600 artikler med det formål at skabe relevant opdatering for klinikere i Norden. I redaktionen har vi tilstræbt at komme rundt i alle de odontologiske fag, og de 45 års udgivelser er vel i sig selv et udtryk for, at det i nogen grad er lykkedes.

I år har vi valgt at bringe artikler om moderne oral mikrobiologi, tandturisme og dens konsekvenser, og om det tabubelagte emne, halitosis. Hvad er evidens egentlig? – og hvordan gennemfører vi beslutninger i klinikken? – er andre emner. Der er ofte diskussion om årsager til, at rodfile knækker, og det er også lykkedes at få en artikel om dette. Desuden om cervikal rodresorption, plastmaterialer, om tandregulering, orale perspektiver af neurodegenerative sygdomme, whiplash, caries i primærtandsættet og minimal invasiv behandling.»

Oslo: Universitetsforlaget; 2020. ISSN Online: 2058-7538. ISSN Print: 1902-3545

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.