logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 2 / Klimastrategi ved UiB og UiO

Klimastrategi ved UiB og UiO

86

Foto: Yay Images.

Styret ved Universitetet i Bergen (UiB) har vedtatt retningslinjer for å redusere reisevirksomheten blant ansatte. Målet er å halvere antall reiser innen 2025, med ti prosent kutt hvert år, skriver På Høyden. Strategien er en del av et overordnet mål om å bli klimanøytralt innen 2030.

Ved Universitetet i Oslo (UiO) skal tallet på flyreiser ned med ti prosent og bilparken bli fossilfri i løpet av 2020. UiO jobber med en helhetlig klima- og miljøstrategi, som skal være klar i løpet av året, ifølge Uniforum.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.