logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 2 / Ikke prat med journalister

Ikke prat med journalister

86

Foto: Yay Images.

En instituttleder ved Malmö universitet er i hardt vær etter at hun beordret ansatte til ikke å snakke med journalister, i forbindelse med en medarbeiderundersøkelse, skriver Forskerforum. Fagbladet Universitetsläraren hadde bedt om innsyn i undersøkelsen, og instituttleder for helsevitenskap, Carin Alm-Roijer, skrev til de ansatte: «Om dere skulle bli oppringt av en journalist, skal dere henvise til dekanen». Etter kritikk har hun senere beklaget at hun slurvet og brukte feil ord: «skal» i stedet for «kan».

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.