logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 2 / Global utdanningsstandard

Global utdanningsstandard

86

Foto: Yay Images.

UNESCO – FNs organisasjon for utdanning, vitenskap, kultur og kommunikasjon – har vedtatt et globalt kvalifikasjonsrammeverk for høyere utdanning, skriver University World News. Det innebærer en fastsettelse av universelle prinsipper for å anerkjenne studier og grader. Landene som signerer avtalen, forplikter seg til å anerkjenne utdannelser fra andre regioner. Hensikten er å bedre tilgangen til høyere utdanning og bedre studentmobiliteten mellom verdensdeler. Vedtaket beskrives som en milepæl i arbeidet for global studentmobilitet, skriver Forskerforum.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.