logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2020 / 10 / Velkommen til NTFs landsmøte 2020!

Velkommen til NTFs landsmøte 2020!

851-2

NTFs landsmøte er den norske tannlegebransjens desidert største og viktigste møteplass, og selv om 2020 på mange områder er et unntaksår er ikke faglig oppdatering blitt mindre viktig. Vi er stolte av å presentere et spennende og nyskapende digitalt fagprogram, hvor du kan oppleve live-sendinger, debatter og interessante foredrag med faglige autoriteter fra inn- og utland. Og det er ikke for sent å melde seg på!

«I år har vi virkelig fått mulighet til både å utfordre oss selv og deg som medlem med et helt nytt konsept. Vi satser mye på god teknikk og produksjon med profesjonelle samarbeidspartnere, hvor det meste er direktesendt fra Norges Varemesse. Dette er ikke vanlige webinarer og forhåndsinnspilte foredrag, men en storsatsing med studio og flerkameraproduksjon, interaktivitet og direktesendt pasientbehandling. Innholdet i fagprogrammet vil være et svært viktig element i år og vi tror at valg av temaer og forelesere vil passe godt inn i dette konseptet. Så blir det spennende å se om utstillerne også ser alle muligheter som er i en digital plattform og at deltakerne besøker disse sidene. Selv om det sosiale ikke lar seg erstatte så håper vi at alle allikevel får en god totalopplevelse!»

– Øyvind Asmyhr, utdanningssjef NTF

Årets landsmøte blir litt annerledes – men annerledes kan også være en fordel. For selv om den digitale versjonen setter grenser for det sosiale, åpner det også for nye muligheter. Det er blant annet ingen deltakerbegrensninger på de ulike foredragene, og siden de aller fleste foredragene også kan sees i opptak har du i år muligheten til å få med deg hele fagprogrammet – og dermed også flere timer i NTFs obligatoriske etterutdanning. De digitale løsningene åpner dessuten for anerkjente, internasjonale foredragsholdere og spennende foredragsformat som ellers ikke hadde vært mulig.

«NTFs fag - og etterutdanningsutvalg (FEU) er stolte over å presentere et svært variert og dekkende fagprogram som kan utfordre og inspirere deg til å utvide ditt behandlingsrepertoar. Årets landsmøte gir deg som medlem mange etterutdanningstimer fylt med evidensbaserte foredrag som er knyttet opp mot din daglige kliniske praksis. I år velger du dessuten ikke bare hva du ønsker å lytte til, men også når og hvor du ønsker å delta! Vel møtt over nett!»

– Elisabet Jonsson, leder NTFs fag- og etterutdanningsutvalg

Tradisjonell åpning med «fung. ass.», taler og prisutdelinger

Torsdag åpnes landsmøtet på tradisjonelt vis med åpningstale av president Camilla Hansen Steinum og utdeling av priser. Vi får også besøk av ingen ringere enn «fung.ass.» Espen Rostrup Nakstad fra Helsedirektoratet og Line Vold, avdelingsdirektør for smittevernsavdelingen ved Folkehelseinstituttet. Programleder for sekvensen er Erik Wold, og Stein Torleif Bjella står for underholdningen. Åpningen kan sees over nett og er åpen for alle deltakere.

«Vi gleder oss til årets landsmøte! 2020 har vært et spesielt år for oss alle. Nettopp derfor er det viktig å samles rundt landsmøtet – fellesskapet er viktigere enn noen gang før! Dessuten er årets fagprogram svært godt, så det er stor mulighet for kompetanseheving for hele tannhelseteamet og på alle fagområder!»

– Camilla Hansen Steinum, president NTF

Tannhelsesekretærdagen

Tradisjonen tro har vi også tilrettelagt for en hel dag med fagprogram for tannhelsesekretærer. Fagprogrammet er meget aktuelt, med innslag av blant annet praktiske råd for smittevern og helsemyndighetenes rolle i, og perspektiver på, korona-pandemien. Blant foredragene listet under tannhelsesekretærdagen er det likevel flere som vil være av interesse også for tannleger og tannpleiere. Årets landsmøte gir altså kompetanseheving for hele tannhelseteamet!

Ny digital utstillerarena

Selv om situasjonen vanskeliggjør den tradisjonelle varianten av Nordental ønsker vi at deltakerne også i år skal kunne få presentert produktnytt og gode tilbud, samt legge til rette for pleie av kundeforhold og interaksjon med leverandørene.

I år åpner vi derfor en digital utstillerarena hvor utstillere og dentalbransjen gis en unik mulighet til å sette opp egne videomøter for å møte kunder, legge ut videoer, bilder og presentasjoner, synliggjøre produkter, kampanjer, kompetanse og nøkkelpersoner.

Mer informasjon om årets utstillere finner du også på www.tannlegeforeningen.no/nordental

Praktisk informasjon

Dato: 29.–30. oktober 2020

Sted: Nettbasert

Påmelding gjøres via www.NTFsLandsmote.no

Pensjonister/studenter/ års- og spesialistkandidater deltar gratis

Tannleger og tannpleiere gis tilgang til hele programmet på NTFs landsmøte. Tannhelsesekretærer gis tilgang til åpningen torsdag 29. oktober, samt foredragene listet under Tannhelsesekretærdagen.

Deltakere vil ha tilgang til opptak av fredagens foredrag tre uker etter at landsmøtet er gjennomført.

For fullt fagprogram og mer informasjon om årets landsmøte se www.tannlegeforeningen.no/landsmotet

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.