logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2019 / 10 / Ny Økonomi- og administrasjonssjef i NTF

Ny Økonomi- og administrasjonssjef i NTF

Cecilie Øvrebø Gjerdene (54) er ny økonomi- og administrasjonssjef i NTF.

Vi ønsker Cecilie Øvrebø Gjerdene velkommen som ny økonomi- og administrasjonssjef i sekretariatet. Cecilie er født og oppvokst i Oslo, er gift og har to barn. Hun kommer fra stillingen som økonomisjef i Hovedorganisasjonen Virke og har tidligere erfaring fra en rekke virksomheter, blant annet ulike deler av Telenor, både på økonomi-, marked- og produktsiden. Cecilie overtar stillingen fra Wenche Stavik, som har gått inn i ny stilling som seniorrådgiver i sekretariatet.

Med sin allsidige bakgrunn fra ulike virksomheter skal Cecilie bidra til at NTF og foreningens økonomi- og administrasjonsavdeling viderefører utviklingen av sekretariatets virksomhet, ikke minst på det digitale området, og sikrer at vi leverer de tjenestene medlemmene har behov for fremover.

«Vi har ulike typer medlemmer med ulike behov, og vi er derfor helt avhengig av å vite hva medlemmene ønsker og hvilke behov de har, slik at vi skal kunne levere det de trenger. Samtidig må vi klare å synliggjøre hvilken verdi NTF har for medlemmene. For å lykkes med dette må vi være endringsdyktige og tilpasse oss utviklingen.«

Hvilke forventninger har du til jobben?

«Jeg vet jeg kommer til å lære mye nytt og tror stillingen byr på mange utfordringer. Jeg ser frem til å få være med og påvirke. Jeg håper jeg kan bidra med et friskt blikk, og at det kan være åpenhet for å gjøre ting på nye måter. Jeg ønsker å jobbe i en virksomhet som arbeider med et område jeg kan identifisere meg med og engasjere meg i. Det gjør NTF!«

Vi er glade for å ha fått Cecilie med på laget! Velkommen til oss!

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.