logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 8 / Frokostmøte om utenforskap

Frokostmøte om utenforskap

Foto: TV-aksjonen.

TV-aksjonen, Teologisk fakultet og Odontologisk fakultet ved Universitetet i Oslo arrangerer frokostmøtet Brennmerket på Kulturhuset i Youngs gate 6 i Oslo sentrum, fredag 12. oktober fra kl. 09.00 til 10.30.

Hvordan et samfunn behandler de aller svakeste blant oss, sier mye om hvilket samfunn vi er. En viktig felles markør for de svakeste i dagens samfunn er dårlig munnhelse. Å mangle eller ikke å ha tenner viser tydelig at man ikke tilhører majoritetssamfunnet, og bidrar til sementeringen av skillet mellom oss og dem.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.