logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 5 / Solberg fikk se innovativ forskning

Solberg fikk se innovativ forskning

Foto: Yngve Vogt.

Professorene Håvard Haugen og Jan Eirik Ellingsen presenterte forskingen sin for statsminister Erna Solberg i det nyåpnede «ShareLab» 23. mars.

Den nye laben i Forskningsparken har alt av fasiliteter og kontorplasser, og er åpen for bioentrepenører innen livsvitenskap. Haugen og Ellingsen sin virksomhet Corticalis A/S, er en av aktørene som har kjøpt seg plass i laben, skriver Det odontologiske fakultet på sitt nettsted.

Da statsminister Solberg kom for å markere den offisielle åpningen av laben, var forskning på vekst av nytt benvev noe av det hun fikk lære mer om - presentert av de to professorene ved Det odontologiske fakultet. Forskingen springer ut fra samarbeidsprosjekter fakultetet har hatt med næringslivet gjennom mange år.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.