logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 2 / Utfordrer ytringsfriheten

Utfordrer ytringsfriheten

Flere britiske universiteter får kritikk for brudd på ytringsfriheten etter at de har blandet seg inn i debatter holdt på campus. Flere hundre forskere har signert et opprop etter at Universitetet i Cambridge krevde at universitetets kommunikasjonsdirektør skulle lede en debatt arrangert av studentenes Palestina-forening, i stedet for en kjønnsforsker ved School of Oriental and African Studies. Innblandingen kommer som følge av myndighetenes instruks for å forhindre radikalisering ved universitetene, skriver Evening Standard.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.