logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 2 / Studenter fortviler over skatt

Studenter fortviler over skatt

USAs nye skattelov, som ble vedtatt med marginalt republikansk flertall i desember 2017, opprører mange studenter. Skatteloven innebærer blant annet at studiestipender skal beskattes som inntekt, noe som medfører at arbeidsinntekt som studentene har beskattes høyere.

- Dette vil gjøre det for vanskelig for mange a oss å fortsette studiene, sier Ben Groebe til The Chronicle i forbindelse med en demonstrasjon studenter arrangerte i Kongressen i desember. Åtte studenter ble arrestert i forbindelse med demonstrasjonen, skriver Forskerforum.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.