logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 2 / Må bevise nytte

Må bevise nytte

FOTO: YAY images.

Fra og med 2018 må alle australske universiteter bevise at forskningen deres bidrar til konkrete fordeler for skattebetalerne, og staten som finansierer den. Ifølge The Conversation skal Australias forskningsråd ta i bruk en indikator som skal måle forskningens innflytelse. For eksempel vil universiteter som kan vise til at helseforskningen deres blir tatt i bruk av helsesektoren, bli belønnet. Formålet er å endre belønningssystemene for forskningsfinansiering til å handle mer om kvalitet enn kvantitet, skriver Forskerforum.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.