logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 2 / Gratis for transkjønnede

Gratis for transkjønnede

Foto: YAY IMAGES.

Et universitet i Islamabad har innført gratis utdanning for transkjønnede helt opp til doktorgradsnivå, skriver Arab News. Allama Iqbal Open University baserer seg i hovedsak på fjernundervisning, som gjør at studentene «kan få utdanning uten å komme til forelesningssalen, og dermed unngå mulige tabuer knyttet til dem», sier rektor Shahid Siddiqui. Tiltaket ønskes velkommen av foreningen for seksuelle minoriteter -The Forum for Dignity Initiatives. Transkjønnede er anerkjent som et tredje kjønn i Pakistan fra 2009.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.