logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 8 / Lang og tro tjeneste

Lang og tro tjeneste

Foto: Kristin Aksnes.

Generalsekretær Morten Harry Rolstad og landsmøtekonsulent Sissel Dahl har begge vært ansatt i NTF i 30 år. De begynte å jobbe i foreningen på samme dag, 1. august 1987. Begge har hatt ulike stillinger i løpet av de 30 årene de har vært ansatt.

15. august 2017 ble de hedret med medaljen for lang og tro tjeneste fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888. Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.