logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2014 / 4 / Personvern og informasjonssikkerhet
Nytt kurs

Personvern og informasjonssikkerhet

Deler du og dine kollegaer informasjon om pasienter? Bruker dere minnepinner på klinikken? Er du sikker på at den du snakker med på telefonen er riktig person? Vet du hva begrepet taushetsplikt egentlig innebærer? Disse spørsmålene med flere vil du få svar på i dette nye kurset.

Kurset Personvern og informasjonssikkerhet er laget for å tilfredsstille myndighetskrav. Etter godkjent eksamen vil timene automatisk overføres til din kursprofil hos NTF og dette vil være dokumentasjon i klinikkens HMS-system.

Kurset er godkjent av Helsedirektoratet, og gir 8 timer i NTFs etterutdanningssystem.

Meld deg på kurset her: www.tannlegeforeningen.no

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.