logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2008 / 9 / Velkommen til Nordental 2008

Velkommen til Nordental 2008

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til årets dentalutstilling som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 16. – 18. oktober.

Dentalutstillingen er en viktig begivenhet som har blitt en sentral og prioritert del av NTFs landsmøte. Vi gleder oss til nok et spennende Nordental og håper årets utstilling vil føye seg inn i rekken av vellykkede og interessante arrangementer.

Innholdsmessig vil utstillingen være like variert og omfattende som tidligere, med utstillere fra både inn- og utland. Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller er nysgjerrig på nye produkter, tror vi Nordental 2008 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. De besøkende ser på arrangementet som årets store begivenhet både på det faglige og sosiale plan. Rikelig med pauser i fagprogrammet vil gi alle god tid til å besøke utstillingen.

Besøkende

Nordental 2008 er i hovedsak åpen for deltakerne på NTFs landsmøte. Disse har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til utstillingen er kr 250 for alle tre dagene og inkluderer messekatalog for arrangementet.

Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert om nye produkter.

Sett av litt ekstra tid til utstillingen!

Messekatalog

Messekatalogen blir sendt ut til alle som er abonnenter på Tidene. Den deles ut til landsmøtedeltakerne og utstillerne på Norges Varemesse

Åpningstider for Nordental

Torsdag 16. oktober kl. 0830 – 1700

Fredag 17. oktober kl. 0830 – 1700

Lørdag 18. oktober kl. 0900 – 1400

Gratis morgenkaffe

Start dagen under årets landsmøte med en kaffekopp i utstillingen den første halvtimen hver dag før forelesningene starter. Her får du anledning til å ta utstillingen i øyesyn på et litt roligere tidspunkt.

Utdeling av Prisen for beste stand

Vi følger opp tradisjonen med å kåre Nordentals beste stand. Juryen består av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, ett standbyggerfirma samt arrangør. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdelingen av prisen vil foregå på lørdag 18. oktober kl. 1300.

Velkommen til NTFs landmøte 2008

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.