logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2008 / 8 / Stilling søkes

Stilling søkes

Omgjengelig og kvalitetsbevisst

kvinnelig tannlege med erfaring fra privat praksis ønsker jobb Oslo/omegn fra september 2008. Ønsker fellesskap med minst en annen tannlege. 4 dager i uken (kan fordeles mellom flere steder), hovedsaklig på dagtid. Kan på sikt også være interessert i å overta praksis med minst to behandlingsrom. Kontakt meg på tannlegemail@gmail.com

Mannlig tannlege søker jobb

i nærheten av Oslo. Uteksaminert juni 05. Har for tiden 50  % stipendiatstilling på fakultetet og ønsker å jobbe 2-3 dager i privat praksis. Godt humør og gode referanser. Kontakt på e-post simen.vidnes-kopperud@odont.uio.no eller tlf. 996 43 536.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.