logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2008 / 1 / Stilling søkes

Stilling søkes

Kvinnelig tannlege

som jobber full stilling i offentlig tannhelsetjenesten i Vest – Agder ( Kristiansand) ønsker å jobbe ekstra på ettermiddager og helger i privat praksis (vikariat, ekstra jobb) i Kristiansand området, kan ringes på kort varsel, er positiv og stiller alltid opp.

Kontakt meg på e-mail: dantista2007@gmail.com eller ring 975 67 120.

TANNLEGEPRAKSIS I TRONDHEIM

I lyse, trivelige lokaler sentralt i Trondheim vurderes halvdelen av en igangværende moderne tannlegepraksis solgt / leid ut. Praksislokalene er fysisk svært egnet for deling. To behandlingsrom med Heka-uniter samt en større gruppe recallpasienter følger halvdelen. Praksisen har god tilgang på pasienter og drives med struktur og gode resultater. Praksis har Digora digitalt røntgensystem og benytter Opus datasystemer. Vi er primært interessert i kjøpere, men vi ønsker oss også kontakt med tannleger som ønsker å starte en slik prosess ved å leie i en oppstartsperiode. En rask avklaring ønskes.

Nærmere beskrivelse/prospekt kan du få ved å henvende deg til: Praksisforvaltning AS v/Vidar Hannaas telefon: 38 10 06 30 eller mail: vh@praksisforvaltning.no

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.