logo: tannlegetidene

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2004 / 4 / Bergensstudent fikk forskningspris

Bergensstudent fikk forskningspris

Stud. odont. Anne-Linn Rosenvinge Kolderup, som går tredje året i Bergen, fikk andreprisen ved «Dentsply Competition for Nordic Pre-graduate Dental Students» som ble arrangert i Nederland i februar i år. Det deltok 21 tannlegestudenter fra Norden og Nederland. Førsteprisen gikk til Stefan Tan fra Academic Centre for Dentistry Amsterdam (ACTA) for et arbeid om hypodonti. Anne-Linns prosjekt dreide seg om påvirkning av sure drikker på ulike fyllingsmaterialer. Det praktiske arbeidet gjorde hun i løpet av én måned som sommerstipendiat ved biomaterialavdelingen i Bergen.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.