Page 85 - Tannlegetidende 08-2020
P. 85

 INNLANDET – MJØSA TANNKLINIKK HAMAR
Tannlege i 100 % stilling søkes til Mjøsa Tannklinikk AS i Hamar. Vi er en veldrevet privateid tannklinikk med 2 behandlingsrom, lokalisert sentralt i Hamar i nyoppussete lokaler med moderne tannlegeutstyr. For den rette søkeren kan vi tilby godt pasient- grunnlag og muligheten å begynne omgående. Erfaring i tannkirurgi og operasjon er ønskelig, samt Invisalignsertifisering, men ikke et krav. Velkommen som søker.
Søknad sendes til post@mjosatannklinikk.no. Du kan lese mer om oss på nettsiden vår: www.mjøsatannklinikk.no , og mer om stillingen på våre Fb og Linkedin sider.
  TELEMARK: LANGESUND
Solkysten Tannhelse søker kvalitets-
bevisst og faglig oppdatert assistent-
tannlege med norsk autorisasjon. Vi
holder til i nye lokaler med moderne
utstyr. God pasienttilgang. Dette er en
60 % stilling, med mulighet for utvidelse av stilling over tid. Oppstart, høsten 2020 eller etter nærmere avtale.
Les mer om oss på www.soltann.no
Søknad med vitnemål, attester, CV og referanser sendes til post@soltann.no.
 TANNLEGE – TANNPLEIER – PERIOSPESIALIST
Tannlegene (Vitalmolar AS) i Oslo sentrum er en moderne og godt utstyrt tannklinikk med tre behandlingsrom. Klinikken har eksistert i mer enn 30 år og har en stabil pasientportefølje. Vi ønsker å forsterke vårt team og søker kolleger som kan øke kapasiteten og bidra til videreutvikling av klinikken. Tannlege med egen portefølje, assistenttannlege, tannpleier og perio- spesialist er aktuelle kandidater og/eller samarbeidspartnere. Interesserte bes kontakte oss på epost: post@vitalmolar.no eller kontakte daglig leder Olga Majeva på telefon 22 36 32 50 for opplysninger om stillingene.
 YOUNGSTORGET TANNLEGESENTER
Vi søker etter en tannlege i 100 % stilling til Youngstorget Tannlegesenter. Vi ønsker å forsterke vårt dynamisk team og søker kolleger som kan øke kapasiteten og bidra til videre- utvikling av klinikken. Tannlege med egen portefølje, erfaring og som setter pasientene i fokus.
Send oss en kortfattet søknad sammen med din CV på tannhelse_y@hotmail.com.
Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.
  ASSISTENTTANNLEGE SØKES TIL STILLING
I HØNEFOSS
Vår nåværende assistenttannlege flytter, og vi søker derfor en ny tannlege til å ta over pasientene. Stillingen er fast 60% med god mulighet for utvidelse. Stillingen er ledig fra september 2020. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, samt ha norsk autorisa- sjon. Har du godt humør, er sosial og har gode samarbeidsevner, så send en søknad med CV og referanser til soknad@tannlege- kroll.no.
LØRENSKOG
VI er ute etter en tannlege med erfaring å jobbe i en tannklinikk som ligger på Lørenskog. Tiltredelse snarest. Mulighet til å leie ene rom til ettermiddag/kveld dersom du har egne pasienter. Send søknad og CV til post@triadentannklinikk.no.
 FLATTUM TANNLEGESENTER
i Hønefoss søker tannhelsesekretær i 60 % stilling – med muligheter for 100% etterhvert. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.
Teamet vårt består av 2 allmenntannleger, 1 tannpleier,
1 spesialist i oral kirurgi/oral medisin og 1 spesialist i oral protetikk
Spørsmål, søknad, CV og referanser kan sendes til anders@flattumtannlegesenter.no eller anders.brennhovd@gmail.com www.flattumtannlegesenter.no
 ÅNDALSNES SØKER ASSISTENTTANNLEGE
til travel tannklinikk i naturskjønne omgivelser. Vi søker en tannlege med norsk autorisasjon som behersker norsk skriftlig og muntlig. Vi har stor pasientpågang og trenger noen som setter pasienten først. Spørsmål eller søknad sendes tannlegehole@gmail.com
2020 · 130 · #8 667
   83   84   85   86   87