Page 85 - Tannlegetidende 6-2020
P. 85

                 Ledig stilling for 1 tannlege
Tannlege i full stilling søkes til travel og velutstyrt praksis i Farsund.
I dag jobber det en protetiker/ endodontist, samt to allmennpraktiserende tannleger ved klinikken. Dyktige assistenter samt et hyggelig og faglig utfordrende arbeidsmiljø tilbys. Stillingen er en opparbeidet fulltidsstilling med varierte oppgaver.
Henv. Karl Martin Loga post@farsundtannlegesenter.nhn.no
 OSLO SENTRUM
Assistenttannlege søkes til Nationaltheatret tannklinikk fra 01.09.2020.
Det er i dag pasientgrunnlag for ca. 2–3 dager per uke, men det er mulighet for full stilling for tannlege som i tillegg har egen pasientportefølje.
Vi søker en kvalitetsbevisst tannlege med gode samarbeidsevner som vil bidra til et godt arbeidsmiljø. Noe erfaring er ønskelig. Klinikken har allmenntannlege og spesialist i periodonti.
Søknad sendes til betta@tannlege-arctander.no
Tlf. 99362464 etter kl. 18.00
 Trøndelag - Tannlege i Levanger
Tannlegene Bjørnaas & Brenne Lundh AS søker tannlege til 100% stilling til vår klinikk i Levanger. Klinikken består av tre tannleger, tannpleier og fem assistenter. Vi stiller høye krav til faglig utførelse og gode samarbeidsevner. Klinikken er velutstyrt med seks behandlingsrom og godt pasientgrunnlag.
Oppstart sommer/høst 2020. Norsk autorisasjon er et krav. 100% er å foretrekke men kan vurdere mindre stilling for aktuell kandidat. Søknad med CV sendes til ida@tannlege-levanger.no. Ta gjerne kontakt på telefon 971 00 732 for mer informasjon eller se nettside: www.tannlege-levanger.no
Søknadsfrist - snarest
  Vår nåværende endodontist skal dessverre flytte tilbake til Tromsø, og i den forbindelse søker vi nå etter en ny endodontist til vårt team, 2–4 dager pr mnd. Pr i dag består vårt team av fire tannleger hvorav to spesialister, tannpleier og 3 tannhelse- sekretærer. Ullevål Hageby Tannklinikk er en praksis i vekst med et godt pasientgrunnlag. Lokalene er nyoppusset, moderne og med velutstyrte behandlingsrom. Mikroskop, ultralyd, maskinell endo, kirurgisk utstyr, OPG etc.
Søknad sendes post@tennerihagen.no
Ved spørsmål vedr stillingen, ta kontakt på 41 33 03 05
  DVI Tannklinikk søker etter en dyktig og engasjert tannlege i
100 % stilling til vår klinikk sentralt i Fredrikstad sentrum. I dag er vi en allmenn tannlege, en spesialist i oral kirurgi, en spesialist i oral protetikk, to sekretærer og en tanntekniker på huset. Søknaden sendes til dvitannklinikk@gmail.com. CV Behandles konfidensielt.
Vi søker dyktig og hyggelig tannlege til 80 % assistenttannlege stilling ved Spikkestad tannklinikk, nå tilhørende Asker kommune. Vi har en godt etablert tannklinikk med stabilt recall grunnlag. Klinikken har to behandlingsrom og en tannhelsesekretær.
CV og referanser sendes til tannlegen@fastlegene.no
2020 · 130 · #6–7 583

   83   84   85   86   87