Page 20 - Tannlegetidende 6-2020
P. 20

 tidende Tidendes sommerhefte
På dagstur fra hotellet sitt i franske Casterino, har gruppa flott utsyn over Royadalen. Royadalen slynger seg fra Middelhavet opp mot fjellovergangen til Italia.
kan i dag tilby skreddersydde turer for mindre grupper: Sykkel og matkultur i Provence, gastronomisk langweekend ved Côte d’Azur, høyfjellshotell med spa og gastronomisk kjøkken i Provence. For bedrifter kan Provencetur friste med opphold ved Côte d’Azur med dagsturer i Esterel-mas- sivet ved Cannes, besøk på vingårder, middag på topp restauranter og aperitiff i parets private hjem.
Sefranek tilbyr også elvevandringer, der deltakerne følger elva som slynger seg på bunnen av dype canyons i fjellene.
– Det er en uforglemmelig opplevelse, mange sprenger sine egne grenser. Mot slutten av en typisk tur, kaster flere seg ut i elva fra åtte, ni meters høyde. Til vill jubel, forteller han.
– Provencetur er noe kona og jeg kan holde på med så lenge helsa holder. Når vi er ute med en gruppe på tur, går alltid jeg først og Eli til slutt. En gang vi var ute i fryktelig tåke, var det en av deltakerne som spurte:
– Er dette trygt?
– Ja, kom det kontant fra kona. Så lenge Thomas har hendene i bukselomma er det trygt!
Les mer om Provencetur på www.provencetur.com
Fra Canyon Fanghetto i Rojadalen på den Italienske grensen nær Nice. – I sekken har jeg tau og sikkerhetsutstyr. Vi tar aldri noen sjanser, alt vi gjør på tur skal være trygt, sier Sefranek.
 518
2020 · 130 · #6–7   18   19   20   21   22