53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2018 / 1 / Klart i Costa Rica, India og Italia
App for Oral Health Observatory:

Klart i Costa Rica, India og Italia

Databasen Oral Health Observatory (OHO) er ferdig med rekrutteringen av privatpraktiserende i Costa Rica, India og Italia. De planlegger å rekruttere fra Kina, Tyskland, Indonesia, Japan, Kenya, Polen, Sør-Afrika og Zimbabwe i 2018.

OHO er et initiativ fra FDI i samarbeid med de nasjonale tannlegeorganisasjonene for å samle standardiserte data om tannhelse. Et pilotprosjekt startet i 2014-2015 hvor Mexico, Tyskland og Nederland deltok. Det viste hvordan en mobilapp kan brukes som en effektiv og rimelig måte å samle data fra tannleger og pasienter på områder som karies og periodontal sykdom.

Appen er tilgjengelig for alle og kan lastes ned fra Google Play og App Store.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.