53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 5 / Tilbakeblikk

Tilbakeblikk

1917

Dreper difteri- og kolerabakterier

Stomatol -belønnet med Guldmedaljer og Grand Prix på en rekke Utstillinger. Dræber Difteri-og kolerabakterier inden 15 Sekunder

Annonse, mai 1917

1967

Upopulær beordringslov

Hver gang beordringsloven er oppe til fornying, kommer Helsedirektoratet med de underligste forslag til løsninger av personellsituasjonen i folketannrøkta, men de forslag som kommer fra tannleger og tannlegestudenter hører vi ikke mer om. Dessuten reklamerer man med en lang rekke såkalte stimuleringstiltak, som de aller fleste vet er uten enhver praktisk betydning. Det er for øvrig en noe underlig tankegang dette å stimulere tannleger inn i et upopulært system.«

Fra spalten «Brev til redaktøren», mai, 1967

2007

Første tariffkonferanse

NTFs aller første tariffkonferanse hadde stort oppmøte, og mange nye koster. NTFs forhandlingssjef, Karsten Langfeldt, er glad for at rekrutteringen av folk som interesserer seg for tillitsvalgtarbeid er god. Han lover en ny tariffkonferanse om et år, slik vedtaket også er.«

Fra artikkelen «Den første, men ikke den siste», Mai 2007

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.