53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 2 / Webcast om oral helse i en aldrende befolkning

Webcast om oral helse i en aldrende befolkning

World Dental Federation (FDI) har lagt ut en webcast fra to av sine viktigste sesjoner på fjorårets kongress i Poznan, hvor kanskje den mest interessante for Tidendes lesere vil være «Oral health for an ageing population». Sesjonen presenterte resultatene fra en konferanse med samme tema holdt i Lucerne, Sveits for et bredere publikum noen måneder tidligere. Foredragsholderne er professorene Martin Schimmel fra Sveits, Susan Hyde fra California, USA, Christophe Benz fra Tyskland, Elisa M. Ghezzi fra Michigan, USA, og Hideo Miyazaki fra Japan.

Her forteller blant annet Hideo Miyazaki om det japanske programmet 80/20 som har pågått i over 25 år. Det har resultert i at flere enn fire av ti japanere over 80 år fremdeles har minst 20 tenner, noe som betyr mye for god helse og et langt liv.

Webcasten er delt opp i forskjellige avsnitt per foreleser og kan ses på FDIs hjemmesider: http://www.fdiworldental.org/media/news/news/webcasts-from-two-fdi-2016-poznan-sessions-now-online.aspx

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.