53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 2 / Kan fullføre i Oslo
Norske odontologistudenter i utlandet:

Kan fullføre i Oslo

For tredje år på rad åpner Det odontologiske fakultet (OD) ved universitetet i Oslo (UiO) for at norske odontologistudenter i utlandet kan søke om å få fullføre utdannelsen sin ved Universitetet i Oslo.

Martine Jensen er en av de norske utenlandsstudentene som har valgt å fullføre tannlegeutdanningen i Oslo. Foto: Privat.

et odontologiske fakultet har innført et suppleringsopptak for å sikre at alle studieplassene blir brukt gjennom hele studieløpet.

Fornøyd student

Martine Jensen er en av studentene som har benyttet seg av denne muligheten. Hun er nå i gang med tredje semester i Oslo. Hun begynte på odontologiutdannelsen sin i Polen ved Poznan University of Medical Scienc

- Jeg ville til Norge og Det odontologiske fakultet fordi jeg ønsket at praksisen min på klinikken skal følge norske systemer og retningslinjer, og jeg ønsker blant annet å få god innføring i HELFO. Jeg synes også det er en stor fordel at jeg her kan snakke norsk med pasientene og få god innføring i pasientkommunikasjon.

Frem til nå er Jensen svært fornøyd med studiet i Oslo.

- Det har vært veldig bra. Kullet har tatt oss godt imot, og jeg trives bedre med undervisningsformen og eksamensformen som er her på UiO.

Tilbudet om å fullføre utdannelsen i Oslo retter seg mot utenlandsstudenter på tredje og femte semester (annet og tredje år på odontologistudiet).

På fakultetets nettsider, http: //www.odont.uio.no, finner du informasjon om hvilke krav som gjelder og hvordan du kan søke.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.