53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 10 / Blir i nord

Blir i nord

Kandidatundersøkelsen 2017 ved Universitetet i Tromsø (UiT) - Norges arktiske universitet, viser at 71 prosent av studentene blir igjen i Nord-Norge etter utdannelsen. 64 prosent av disse kommer fra Nord-Norge, skriver bladet Forskerforum.

Det betyr at landsdelen har en nettotilflytting på syv prosent, opplyser UiT.no.

- Nordnorsk næringsliv har veldig bruk for kandidatene våre i fremtiden, sider Wenche Jacobsen, prorektor for utdanning ved UiT. Den samme undersøkelsen viser at 78 prosent av de uteksaminerte studentene er i jobb.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.