53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2017 / 10 / Beste posterpresentasjon

Beste posterpresentasjon

Siddarth Shanbhag. Foto: Jørgen Barth, UiB.

Stipendiat Siddharth Shanbhag ved Institutt for klinisk odontologi, Universitetet i Bergen, vant Nordisk Odontologisk Forening (NOF) sin Hatton Award-konkurranse for beste posterpresentasjon for unge forskere ved CED/NOF-konferansen i Wien, 21. - 23. september.

Tittelen på arbeidet er: «Characterization of Human Gingiva-derived Progenitor Cells in Serum-free Cultures». Arbeidet er fremstilt i samarbeid med følgende personer: Mohamed Ahmed, Turid Helen Lunde, Tor Hervig og Kamal Mustafa. Siddharth Shanbhag skal nå representere NOF i den store internasjonale Hatton Award-konkurransen i London, Juli 2018.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.