53e23350c9ce004b04960f26_tannlegetidene_logo.png

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hjem / Utgaver / 2009 / 14 / Pris til norske kjeveortopeder

Pris til norske kjeveortopeder

FOTO: PRIVAT.

Tidsskriftet til den tyske kjeveortopediske forening utgis både på engelsk og tysk under navnet: Journal of Orofacial Orthopedics/Fortschritte der Kieferorthopädie. Hvert år deler tidsskriftet ut en pris for beste artikkel. Prisen for artikler publisert i 2008 ble tildelt Lisen Espeland, Arild Stenvik og Rolf Elling Berg for artikkelen: «A 57-year Follow-up Study of Occlusion. Part 3: Oral health and Attitudes to Teeth among individuals with Crossbite at the Age of 8 Years».

Rolf Elling Berg mottok prisen på vegne av forfatterne i Hamburg tidligere i høst. Presidenten i Deutsche Gesellschaft für Kieferorthopädie, professor B. Kahl-Nieke sto for tildelingen ved åpningen av foreningens årlige kongress.

Del artikkelen
Se Tannlegetidende sine retningslinjer for kommentarer.